Понеділок, 24.04.2017, 19:17

Головна Вчимося готувати правильно - Форум Реєстрація | Вхід

   Вітаю Вас Гість RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » . Мій затишний дім » Кулінарія » Вчимося готувати правильно (Корисні поради кулінарії)
Вчимося готувати правильно
МамаТаняДата: Вівторок, 25.01.2011, 15:53 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Администраторы
Повідомлень: 26
Репутація: 2
Статус: Скоро повернуся
Простір Інтернету заповнений безліччю рецептів та порад у світі кулінарії. ТАкож продається чимало друкованих видань та періодики. Але нажаль, досить часто ми не знаходимо потрібної інформації, для приготування смачної та корисної їжі вдома. Без делікатесних заморських продуктів, приправ і т.п.

Давайте поділимося своїми корисними перевіреними порадами для правильного приготування страв, щоби порадувати наших близьких своїм кулінарним талантом.



Повідомлення відредагував МамаТаня - Вівторок, 25.01.2011, 15:55
 
МамаТаняДата: Вівторок, 25.01.2011, 16:14 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Администраторы
Повідомлень: 26
Репутація: 2
Статус: Скоро повернуся
Як приготувати смачну гречку?

Я з дитинства її не любила. Тільки побачу як мама її зготувала, то все, для мене то був кошмар. Її не їла, не намагалась інший раз і купувати, і звичайно готувати. Тільки в 25 років я зварила смачну гречку, яку одразу з"їла без нічого, що раніше для мене було просто з розряду фантастики.

Виявляється все дуже просто. Необхідна не емальована каструля (інакше підгорить). 1 склянка гречки, бажано мати корінь імбиру, але якщо нема, то можна взяти в пакетику (продається і не дорого), часник 2 зубчики, 1 ч.л. олії, 2 столові ложки соєвого соусу, сіль.

Якщо імбир, то почистити и натерти, його необхідно зовсім трошки 1 чайна ложка, якшо це в порошку, то 1/3 чайної ложки. 2 зубчики часнику на часникодавку. В каструлі розігріваємо олію, соєвий соус, перемелений часник, імбир, сіль. Гарно перемішуємо і додаємо гречку, і знову мішаємо 5-10 хв., ви одразу відчуєте аромат. І заливаємо 2 склянками окропу і перемішуємо тільки одного разу. Ставимо на середній вогонь, кришку не відкриваємо і варимо 3-4 хв., коли кипітиме, то тримаємо ще 3-5 хв. на слабкому. Гречка готова.

 
Форум » . Мій затишний дім » Кулінарія » Вчимося готувати правильно (Корисні поради кулінарії)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

До нас сьогодні завітали
Користувачі:


КаленДАРь - праздник на каждый день
Copyright by SV © 2017Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz